Martin in Lang Leve de Liefde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martin in Lang Leve de Liefde

LLDL: Jolanda maakt gehakt van Martin!

|
|

Laatste update:

In Lang Leve de Liefde kwamen we de afgelopen weken al aardig ongemakkelijke koppels tegen… We kunnen er weer eentje bijschrijven: de ‘date’ tussen Jolanda en Martin liep uit op een catastrofe!

Jolanda had zich nauwelijks voorgesteld of Martin taaide af op het eerste gezicht. Het kan natuurlijk gebeuren dat je al meteen denkt: “Nou, met hem/haar wil ik geen relatie”, maar Martin gooide maar meteen alle fatsoensnormen het raam uit. Hij vroeg bijna niks en soms liep hij midden in een gesprek gewoon weg!

Een ander pijnlijk moment was toen Jolanda geen bezwaar maakte om samen in één bed te slapen. Martin wilde wel weten of Jolanda dan niet liever op de bank ging liggen. “Nee, nee, nee; dat gaan we niet doen.” Martin kwam al vrij lusteloos over, maar na deze afwijzing keek hij alsof hij verlangde naar de zachte, zoete omhelzing van de dood.

De druppel was waarschijnlijk dat Martin helemaal niets wilde weten van Jolanda. Letterlijk! De arme vrouw probeert uit alle macht íets van een gesprek te starten, maar Martin geeft niet thuis. Sterker nog: het is net alsof hij tegelijkertijd een heel ander gesprek voert!

Zelfs bij de vrolijke Jolanda raakt de maat ooit vol. Tegen het einde vraagt ze of Martin eigenlijk wel had nagedacht over zijn deelname. Had hij een plan gemaakt, of rekende hij gewoon op zijn charmante voorkomen tijdens de date? “Je hebt me 24 uur een rotgevoel gegeven! 24 uur ben je ongeïnteresseerd geweest!”

“Als er geen klik is, is er geen klik!”, sputtert Martin nog tegen, waarop Jolanda antwoordt met: “Dan kun je je nog wel een beetje gedragen. Succes met je leven, ik ben er nu klaar mee!”

Lang Leve de Liefde

Het is niet de heftigste ruzie die we ooit in Lang Leve de Liefde hebben gezien, maar voor de kijkers was het erg lekker dat Martin even flink op zijn kop kreeg. Het is maar goed dat Martin geen stukje kaas had meegebracht!

Lees verder