Vergeet Mean Girls: Lindsay Lohan scoort hoofdrol in Netflix-kerstfilm!

Lindsay Lohan, Netflix

Lindsay Lohan keert na jaren terug als actrice. De veelbesproken tv-persoonlijkheid heeft namelijk de hoofdrol bemachtigd in een romantische kerstfilm van Netflix.

Dat verrassende nieuws bracht de streamingdienst gisteravond naar buiten.

Karakter met geheugenverlies

"Lindsay Lohan speelt de hoofdrol in een nieuwe romantische komedie over een pas verloofde en verwende hotel-erfgename die onder de hoede wordt genomen door een knappe, lodge-eigenaar en zijn dochter nadat ze geheugenverlies heeft opgelopen bij een ski-ongeluk", meldt de streamingdienst bij een selfie van de actrice. Wanneer de film precies te zien is en wie die 'knappe' eigenaar is, is vooralsnog niet bekend. Al gaan we voor dat eerste uit van november of december...

Lange break

Met rollen in onder andere Mean Girls, Just My Luck, Freaky Friday en The Parent Trap is Lindsay Lohan helemaal geen 'verrassende' keuze als hoofdrolspeelster, maar laten we het zo zeggen... ze is er even tussenuit geweest. De afgelopen jaren kwam ze vooral in het nieuws vanwege haar gebruik van verdovende middelen, het openen van een (inmiddels) geflopte club, haar foute relaties en zo kunnen we nog wel even doorgaan. In 2010 verliet ze Hollywood om haar rust te vinden. Tot ze aan het begin van de coronapandemie aangaf weer een comeback te willen maken. En tada, die lijkt er nu echt te komen!

Wanneer er meer informatie over de film is, lees je dat op Veronica Superguide.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.