Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Linda de Mol open over toestand Marco Borsato

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

SBS6-koningin Linda de Mol nam contact op met Marco Borsato, die naar verluidt nog altijd kampt met een burn-out. Ze wilde 'm graag interviewen voor haar decembershow Linda's Wintermaand, maar daar was de zanger nog niet klaar voor.

Marco's affaire met Iris Hond die naar buiten kwam, zijn scheiding met Leontine, allerlei sensationele geruchten over andere zogenaamde 'minnaressen', een inbraak bij hem en moeder Mary Borsato thuis; Marco kent gelukkigere tijden, en dat is waarschijnlijk nog zacht uitgedrukt. Linda wilde dit roerige jaar dolgraag met 'm doornemen in Linda's Wintermaand, maar dat kwam nog te vroeg. 

Linda de Mol open over toestand Marco Borsato

Marco zei nee

"Nee, dat is niet gelukt", zegt Linda in gesprek met De Telegraaf-journalist Jordi Versteegden. "Marco wil dat nog niet en dat begrijp ik ook, die heeft een heel zwaar jaar achter de rug." Linda heeft af en toe wel contact met Marco. "Maar nee, die is nog niet zover dat 'ie dat wil. Misschien wil hij het überhaupt niet, dat zou ik me ook voor kunnen stellen. Dat je denkt: het gaat uiteindelijke niemand wat aan."

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Linda's Wintermaand

Marco gaf Linda een dus een no-go, maar ze wist nog steeds vier duo's te vinden voor de vier zondagavond-uitzendingen in december. Ze interviewt per aflevering twee BN'ers en het gaat om déze sterren: 

6 december: Mark Rutte en Floortje Dessing

13 december: André Hazes en Natacha Harlequin

20 december: Matthijs van Nieuwkerk en Sigrid Kaag

27 december: Martien Meiland en Fidan Ekiz

Linda’s Wintermaand is vanaf 6 december elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS 6.

Lees verder