rob goossens linda de mol five live

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
rob goossens linda de mol five live
BN'ersSBSRTLTV

‘Linda de Mol haar Five Live-personage lijkt op Eva Jinek’

|
|

Laatste update:

De hoofdrollen in Five Live zijn weggelegd voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra. Hun personages komen Veronica Superguide-columnist Rob Goossens erg bekend voor…

Five Live met Linda en Waldemar

Morgen is de eerste aflevering van Five Live te zien. De hoofdrollen in deze comedyserie zijn weggelegd voor Linda de Mol en Waldemar Torenstra. Zij spelen Sara Bannink en Roderik van Zuylen, een gescheiden koppel dat nog altijd samen de wekelijkse talkshow Five Live presenteert. En die twee personages doen een belletje rinkelen bij Veronica Superguide-columnist Rob Goossens…

Leontine en Marco Borsato

De grote vraag is natuurlijk of Linda haar privé-perikelen ook terug te zien zijn in Five Live. Rob ziet dat niet zo. Hij omschrijft de personages Sara en Roderik als ‘een bekvechtend stel dat in het openbaar nog moet doen alsof ze het een soort van leuk hebben samen’. En dat doet Rob veel meer denken aan bijvoorbeeld Leontine Ruiters en Marco Borsato dan aan Linda.

Eva Jinek en Jeroen Pauw

Rob ziet nog veel meer vergelijkingen! “Er zitten heel veel elementjes in. Het personage van Linda, Sara, vind ik heel veel weg hebben van Eva Jinek”, zo stelt Rob. En Roderik dan? “Daar zit heel veel Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk in.” Linda waarschuwde ons dat elke gelijkenis puur op toeval berust, maar daar is Rob niet zo zeker van: “We weten hoe dat werkt”, lacht hij.

Rob heeft veel zin in Five Live. Hij noemt het een ‘echte lekkere Linda de Mol-productie’, zoals Divorce, Familie Kruys en Gooische Vrouwen.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Five Live is iedere zondag om 21:30 uur op SBS6. De afleveringen verschijnen de dag na de uitzending ook op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder