Jada Borsato

Veronica Superguide logo
Jada Borsato
BN'ersThe Voice

Jada Borsato over vreemdgaan van Marco Borsato

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Jada Borsato doet een boekje open over het vreemdgaan van haar vader Marco Borsato, toen hij samen was met haar moeder Leontien Ruiters.

Impact

In de Youtubeserie #SpillTheTea van Teenmag vertelt de zangeres openhartig wat voor impact het op haar had. Ik heb bij andere mensen om mij heen gezien, bijvoorbeeld mijn ouders, wat vreemdgaan kan doen en hoeveel het kapot kan maken.” 

 

Meermaals vreemdgegaan

Marco is meermaals vreemdgegaan met onder andere pianiste Iris Hond. Ondanks de ontrouw bleef Jada’s moeder, Leontien, bij hem. Als je dat accepteert, hoe erg je jezelf daarmee ook kan beschadigen. Als je maar gewoon doorgaat met je relatie”, vertelt Jada.

 

Gelukkig in de liefde

Zelf is de zangeres al zeven en een half jaar gelukkig in de liefde met Roeland. Of ze door al die jaren nu meer accepteert? “Dat is natuurlijk het lastige daaraan. Ik weet zeker dat ik sowieso niet zou kunnen zeggen van ‘oh, oké’. Ik zou wel echt tijd voor mezelf nodig hebben en moeten nadenken.

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder