Lil' Kleine, The Voice, Anouk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil' Kleine, The Voice, Anouk

Lil' Kleine neemt rel met Anouk 'niet serieus'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Er is de afgelopen weken veel gezegd en geschreven over de rel tussen Anouk en Lil' Kleine achter de schermen van The voice of Holland. Zo maakte Anouk duidelijk dat Lil' Kleine het best goed kan maken. Maar dat kan de zangeres wel vergeten. De rapper neemt het allemaal niet zo serieus.

Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet, wil er namelijk tijdens het interview met JFK maar weinig over kwijt. "Het zijn gewoon allemaal negatieve dingen en ik neem het gewoon niet serieus. Dan is je leven zo saai, als je serieus gelooft in alles wat ze over me zeggen."

'Drugs'hond Bowgli

Waar Jorik, die zich eerder al uitliet over zijn toekomst als coach bij The voice, daarentegen wel even op wil reageren, zijn de geruchten over zijn hond Bowgli. Als JFK hem vraagt wat de grootste misvatting over hem is, weet hij het namelijk direct. "Dat mijn hond dood is gegaan aan de cocaïne, terwijl het niet zo is en dat ik me dan daar niet over wil verantwoorden in de media (…) echt jongens, waar de fuck hebben jullie het over?" Eerder liet een vriend al weten dat de hond nog gewoon in leven is. Juist, wij weten soms ook niet meer wat we moeten geloven en wat niet.

Lees verder