Martien Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Kerst op Chateau Meiland op SBS6

Let op! Vanavond geen Chateau Meiland op TV

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoewel de Meilandjes iedere maandag- en donderdagavond te zien zijn op SBS6, ga je ze vanavond niet vinden. Chateau Meiland moet plaats maken voor twee voetbalwedstrijden.

Je kan vanavond om 19:00 uur eerst kijken naar Mura tegen PSV op SBS6 en daarna speelt Bayern München tegen Sevilla. Die wedstrijd is om 21:00 uur te zien.

Verhuizen zonder Nadège

Martien en zijn gezin zijn dus maandag 28 september om 20:30 uur weer te zien op SBS 6. In dit seizoen is te zien hoe de Meilandjes zich opmaken om terug naar Nederland te verhuizen en dus ook Nadège achter gaan laten. Daar was de huishoudster op z’n zachts gezegd niet blij mee.

Kijkers vonden Nadège ondankbaar in de aflevering van maandagavond. Hierin hielp de familie Meiland haar met het vinden en (deels) bekostigen van een nieuw appartementje, maar niets was goed genoeg.

Gelukkige Maxime

Gelukkig gaat het met dochter Maxime wel goed. Zij heeft een nieuwe liefde: niemand minder dan een cameraman van het programma. Daarnaast krijgen de zusjes Meiland een eigen programma. Het duo gaat de hoogzwangere vrouwen van Nederland een handje te helpen bij hun babykamers.

Chateau Meiland is iedere maandag- en donderdagavond (behalve dan vanavond) te zien op SBS 6.

Lees verder