Leonardo DiCaprio en Brie Larson reiken prijzen uit tijdens de Oscars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leonardo DiCaprio en Brie Larson reiken prijzen uit tijdens de Oscars

Leonardo DiCaprio en Brie Larson reiken prijzen uit tijdens de Oscars

|
|

Laatste update:

Oscar®-winnaars Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance en Alicia Vikander zullen tijdens de 89e Oscars® de felbegeerde filmprijzen uitreiken. Dat maakten de producers van de grote awardsshow vandaag bekend.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio won vorig jaar ein-de-lijk zijn Oscar voor zijn rol in The Revenant. Hij werd sinds het begin van zijn carrière maar liefst zes keer genomineerd voor zijn prestaties in de films What's Eating Gilbert Grape, The Aviator, Blood Diamond en The Wolf of Wall Street, maar hij greep tot vorig jaar steeds mis.

Brie Larson

Brie Larson’s rol in Room leverde haar vorig jaar een Oscar op voor Beste actrice. Ze is binnenkort te zien in de films Captain Marvel, Kong: Skull Island, The Glass Castle en Unicorn Store.

Mark Rylance & Alicia Vikander

Rylance won voor zijn bijrol in de film Bridge of Spies. De acteur is bekend van The BFG en aankomende films Dunkirk en Ready Player One. Ten slotte won Vikander een Oscar® voor haar bijrol in The Danish Girl. Ook speelde ze in Jason Bourne, Ex Machina en ze zal binnenkort te zien zijn als de nieuwe Lara Croft in Tomb Raider.

De Oscars® 2017 live bij Superguide en Net5

De Oscars®, gehost door Jimmy Kimmel, worden op zondag 26 februari uitgereikt in Hollywood. Maar ook in Nederland kun je 'erbij' zijn: op 27 februari 2017 van 02.30 tot 06.00 uur kun je de Oscars® 2017 (The 89th Academy Awards®) live volgen op Net5 en op superguide.nl.

Lees verder