De Oscars volg je dit jaar live op Superguide en bij Net5

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Oscars volg je dit jaar live op Superguide en bij Net5

De Oscars volg je dit jaar live op Superguide en bij Net5

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De Oscars® komen eraan. En guess what? Je kunt de uitreiking live volgen bij Net5 en op Superguide. Zo kun je kiezen of je de grootste awardshow van het jaar op de buis volgt of lekker vanuit je bed op je smartphone.

26 februari

In de nacht van 26 februari op 27 februari is het zover. Dan zien we welke films bekroond worden met zo’n felbegeerd gouden beeldje. Wordt grote kanshebber La La Land uitverkozen tot beste film, of wordt het toch Moonlight, Lion, Hacksaw Ridge, Manchester By The Sea, Hidden Figures, Arrival, Fences of Hell or High Water? 

Live

Welke actrices en acteurs zetten de beste rollen neer, wie was verantwoordelijk voor de beste soundtrack en welke film was voorzien van de beste visuele effecten? De spanning op de gezichten van de genomineerden, de uitzinnige blijdschap bij het winnen of juist de teleurstelling bij het mislopen van een Oscar en natuurlijk de ontvangstspeeches: dit jaar maak je het allemaal live mee bij Net5 en Superguide.

Superguide

Maar niet voordat je grondig voorbereid bent op ‘the big night’. Superguide trakteert je op feitjes en achtergronden over de Oscars® van 2017 die je collega’s bij de koffieautomaat verbluft zullen doen achterlaten. Natuurlijk in de vorm van leuke factvideo’s en lijstjes. Daar zijn we uiteraard alvast mee begonnen. 

Net5

En er is meer: februari is namelijk ook door Net5 omgedoopt tot Oscarmaand. De hele maand kun je kijken naar oscarwaardige films als The Green Mile, 12 Years a Slave en Les Misérables. Elke maandag in februari is het tijd voor een tv-première. Zo komen The Theory of Everything en Saving Mr. Banks voorbij.

Je ziet de Oscars® 2017 (The 89th Academy Awards®) op 27 februari 2017 van 02.30 tot 06.00 uur op Net5 en op superguide.nl.

Lees verder