Leo Blokhuis wil weer samenwerken met Matthijs van Nieuwkerk

Leo Blokhuis sluit een samenwerking met Matthijs van Nieuwkerk zeker niet uit. In een interview vertelt de popmuziekgoeroe dat hij in de toekomst graag weer tv-programma's wil maken met zijn Top 2000 a gogo-collega. Ja, zelfs na de onthullingen in De Volkskrant over de agressieve Matthijs

Leo Blokhuis enMatthijs van Nieuwkerk

"Ik heb heel erg fijn en geïnspireerd met Matthijs gewerkt en dat zou ik graag weer doen. Maar dan moet het kunnen", vertelt Leo in een gesprek met RTL Boulevard. "Laten we gewoon de onderzoeken afwachten en zien wat er gebeurt."

Dat terwijl weinig mensen nog maar trek hebben in een nieuwe samenwerking...Hij vertelt er nadrukkelijk bij dat hij persoonlijk nooit last heeft gehad van 'de ervaringen die naar buiten zijn gekomen'. 

'Niet zoals DWDD'

Volgens Leo is de werksfeer van programma's rondom de Top 2000 in geen enkel opzicht te vergelijken met DWDD. Hij heeft dan ook nooit meegemaakt dat Matthijs daar zo tekeer ging op collega's.

"Wij maakten een heel ander programma dan dat De Wereld Draait Door was. Wij hebben die dagelijkse druk niet. Wij zijn een half jaar bezig met zes edities." Volgens De Volkskrant was de werksfeer bij de talkshow zo slecht, dat er zelfs werknemers ziek uitvielen. 

Bron: ANP