Lee Towers en Wilfred Genee

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lee Towers en Wilfred Genee

Lee Towers reageert op 'aanval' Wilfred Genee: 'Behoorlijk respectloos'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder deze week ging Wilfred Genee helemaal los op Lee Towers' zangkunsten uit een nieuwe Staatsloterij-commercial. En de sidekicks van de radiovariant van Veronica Inside gingen er helemaal in mee. Nu reageert Lee zelf op deze 'aanval'.

"Is het de bedoeling dat het niet helemaal goed klinkt of ligt het aan mij? Het is toch heel vals?", zo begon Wilfred zijn uithaal, waarna ook sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn op de zanger 'inbeukten'. "Lee is eigenlijk gewoon een ontzettende coverartiest", klonk het onder meer. De Telegraaf ging verhaal halen bij Lee himself en hij leek een beetje geschrokken van deze uitspraken!

'Behoorlijk respectloos'

De radioversie van VI doet wat dat betreft niet onder voor de Veronica-variant, waarin Johan Derksen menig BN'er op het hakblok legt. Laatst nog met Art Rooijakkers, bijvoorbeeld. "Ik heb geen idee waar dit ineens vandaan komt, maar ik vind het behoorlijk respectloos", reageert Lee. "Misschien heeft het te maken met het feit dat ik een week of vier geleden nee heb gezegd tegen zijn uitnodiging om te komen zingen in zijn tv-programma."

René Le Blanc

Het zou gaan om een optreden met Ik Geloof In Mij-ster René Le Blanc, die nu enorm onder vuur ligt na heftige beschuldigingen aan zijn adres. Lee zei nee tegen de uitnodiging van Wilfred. "Het is een praatprogramma, dus dat heb ik maar laten gaan." Wellicht heeft dat kwaad bloed gezet, denk hij nu, maar de kritiek komt rauw op zijn dak. "Wat moet ik hier op zeggen? Wat moet ik ermee?", vraagt de zanger zich hardop af."Ik heb een respectabele carrière achter de rug waar ze allemaal een puntje aan kunnen zuigen, dus ik heb niets meer te bewijzen", verdedigt hij zich.

Reactie Wilfred Genee

"Onze reactie was gewoon een gimmick in een programma dat sowieso altijd een beetje over the top is. Niets meer en niets minder", legt Wilfred uit in een reactie aan de krant. "Sommige zaken worden tegenwoordig zo snel uitvergroot." Hij wil ook nog maar eens zeggen dat 'ie respect heeft voor Lee en hem zeker een "A-artiest" vindt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder