René Le Blanc

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
René Le Blanc

Zoon René Le Blanc doet heftig boekje open: 'Hij sloeg mijn moeder'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

René Le Blancs zoon Nicky de Wit doet in de nieuwste editie van weekblad Story een nogal schokkend boekje open over zijn vader. Het steekt hem enorm dat zijn vader door de SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij door velen wordt bejubeld, terwijl hij zich volgens Nicky schuldig maakte aan mishandeling, vernieling en vreemdgaan.

We wisten al dat René nagenoeg geen contact meer heeft met twee van zijn drie kinderen die hij kreeg bij drie verschillende vrouwen. Alleen Isaura (15) spreekt hij nog af en toe. In navolging van dochter Charrelle klapt nu ook Nicky uit de school over 'Dutch Engelbert'. "René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was", zegt hij bijvoorbeeld.

Mishandeling en vreemdgaan

Volgens Nicky is René allesbehalve die vrolijke entertainer die we op tv zien. "Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan", gaat hij verder. Ook zou de zanger Nicky's moeder hebben bedrogen. "René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen."

Zoon René Le Blanc doet heftig boekje open: 'Hij sloeg mijn moeder'

Schuld

Volgens René's oudste zoon heeft de reality-ster ook jaren geen alimentatie betaald aan hem en zijn moeder. "Mijn moeder en ik krijgen nog ruim 18.000 euro van René - om precies te zijn 18.854,21 euro. En dat is nog zonder boetes." Ook blijkt uit rechtbankdocumenten dat de moeder jaren gelden een omgangsregeling tussen René en haar zoon wilde voorkomen, mede vanwege 'het agressieve gedrag'. De huisarts van de moeder was zelfs bereid een verklaring af te leggen...

Reactie René Le Blanc

Nicky gooit er verder ook zijn hele ziel en zaligheid uit en praat ook over de volledig mislukte band met zijn vader en pogingen om weer contact te houden, wat mislukte. Natuurlijk ging het weekblad ook verhaal halen bij René zelf. Die bedankte het blad dat ze hem op de hoogte stelde van het interview met Nicky, maar liet via zijn manager weten dat hij niet op privé-zaken wil ingaan.

Het volledige interview met Nicky staat in de nieuwste editie van weekblad Story.Meer over Ik Geloof In Mij, maar dan wat... minder heftig: wij spraken eerder vandaag met de manager van Gio, die teleurgesteld is dat hij niet meer in de SBS6-serie voorkomt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder