Eigen Huis En Tuin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eigen Huis En Tuin

Laatste aflevering Eigen Huis En Tuin is af…

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Naast Rob, Nico, Quincy Trustfull en de rest is er nóg een BN’er onlosmakelijk verbonden met Eigen Huis En Tuin, ook al zag je ‘m eigenlijk nooit! De beroemde voiceover, radio-dj Jeroen Kijk In de Vegte, nam vandaag afscheid van het geliefde programma

Op Instagram liet Kijk In De Vegte weten dat hij vandaag voor de allerlaatste keer een tv-aflevering van Eigen Huis En Tuin insprak. De dj noemt het ‘het einde van een tijdperk’, in elk geval voor zichzelf. Door de coronacrisis moest hij het ook nog eens ‘only the lonely’ thuis doen, zonder afscheid te kunnen nemen van zijn collega’s.

Kijk In De Vegte haalt herinneringen op aan het programma waaraan hij ondertussen al 24 jaar(!) aan meewerkte. De allerlaatste aflevering van Eigen Huis en Tuin is op zaterdag 30 mei te zien op RTL4. Online lijkt de show nog even door te gaan en sowieso verschijnen er komende zomer nog wat compilaties op televisie.

Exit Eigen Huis En Tuin

Eigen Huis En Tuin begon in 1996 op RTL4 en het klasprogramma is altijd een vaste waarde geweest op de zender. Het begon als een beetje kneuterige cultshow, maar het werd door de jaren heen telkens wat flitsender.

De allereerste tuinman Rob Verlinden, en de mensen die nu nog aan het programma werken zijn er behoorlijk kapot van dat Eigen Huis En Tuin verdwijnt…. En geldt dat eigenlijk niet voor ons allemaal?

Foto: RTL/Sonja Velda Fotografie

Lees verder