Star Wars-schurk Kylo Ren ontdekt wederom dat werken voor Kylo Ren geen pretje is!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars-schurk Kylo Ren ontdekt wederom dat werken voor Kylo Ren geen pretje is!

LOL: Kylo Ren keert terug als Undercover Boss

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Adam Driver was dit weekend te gast bij Saturday Night Live! Voor de gelegenheid kroop hij nog één keer in de huid van Star Wars-schurk Kylo Ren… als undercoverstagiair Randy. Check de hilarische Undercover Boss-sketch.

Kylo Ren beloofde na zijn vorige avontuur als Undercover Boss beterschap. De genadeloze dictator zou meer rekening houden met de gevoelens van zijn personeel. De laatste tijd gaat hem dat echter moeilijk af. Ren is geobsedeerd door ene Rey, en reageert dat af op de arme stormtroopers.

Vermomd als de stagiair Randy gaat Kylo weer undercover, om te zien wat zijn ondergeschikten bezighoudt! Ok boomer!

Neerbuigende officieren, weigerende printers… de stage is niet makkelijk voor Kylo! Hij mag zelf trouwens ook wel aan zijn attitude werken.

The Rise Of Skywalker

Begin 2016 was acteur Adam Driver ook al eens te gast in de sketchshow Saturday Night Live. Toen ging hij undercover bij het personeel van Starkiller Base! Dat ging… ook al niet zo denderend.

Nu de oorspronkelijke Star Wars-filmreeks afgelopen is, na The Rise Of Skywalker, is het even afwachten welke kant de scifi/fantasy-serie op gaat. De Disney+-serie The Mandalorian is enorm populair, maar die gaat pas eind 2020 verder. Daarnaast werd een serie over Obi-Wan Kenobi, met Ewan McGregor, onlangs uitgesteld. Een beetje goed nieuws uit ‘a galaxy far, far away’ is onderhand best welkom!

Lees verder