Annemiek en Erik in Boer zoekt Vrouw

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Annemiek en Erik in Boer zoekt Vrouw

KRO-NCRV legt weggestuurde Erik uit BzV spreekverbod op

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Weekblad Weekend wilde deze week graag met Erik uit Boer zoekt Vrouw bellen. In de uitzending van zondag zagen we namelijk hoe hij beduusd afdroop nadat kandidate Annemiek 'm alsnog wegstuurde, ondanks dat het erop leek dat 'ie mocht blijven. Nu blijkt dat Erik helemaal niet mág praten over de show.

Even leek het erop dat Erik wel vrede had met zijn exit. Het was tenslotte een gezamenlijke beslissing tussen hem en Annemiek, toch? Nou - niet helemaal. Even later onthulde de deelnemer dat 'ie best wel had willen verhuizen voor haar. En dat is toch saillant: de afstand tussen de twee was juist dé reden dat ze besloten niet verder te gaan. Weekend wilde verhaal halen, maar kwam van een koude kermis thuis...

Donderdag: de virtuele Superguide pubquiz!

Spreekverbod

De uitslag van Boer zoekt Vrouw - wie eindigt met wie? - wordt zo mogelijk nog strenger bewaakt dan het recept van Coca-Cola. Omroep KRO-NCRV gaf Erik dan ook een spreekverbod. De enige uitingen ná het programma, zoals Erik die zei dat 'ie best wilde verhuizen, komen op de website van BzV zélf. Contact met de buitenwereld mag echt niet. "Ik mag niets zeggen", zei Erik dan ook tegen de journalist van Weekend, maar die was niet voor één gat te vangen en speurde nog even verder. 

Baas klapt uit de school

Het blad ging (een béétje sneaky is het wel) rondbellen en nam contact op met Eriks baas Zwier van der Weerd. Die stelt dat Erik écht geen contact meer heeft met Annemiek. "Hij vond haar echt leuk. Natuurlijk kan hij best een relatie hebben met een meisje dat op ruim een uur afstand woont. Er was Erik alles aan gelegen dat hij een vriendin zou krijgen, dus hij had die afstand zeker willen overbruggen." Vraag blijft dan: wat kan Erik überhaupt verklappen over Annemiek? Weekend speculeert: "Zou ze tijdens de opnames van Boer Zoekt Vrouw verliefd zijn geworden op iemand anders?"

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20:25 uur te zien op NPO 1.

Lees verder