KRO-NCRV komt met speciale versie van Een Huis Vol met families Kraan en Jelies

We verheugen ons al voorzichtig op de komst van een gloednieuw seizoen van Een Huis Vol, maar dat moeten we helaas doen zónder de Buddenbruckjes, de familie Zeldenrust, de familie Jelies en de familie Kraan. Voor wie de grote gezinnen wel gaat missen, is er heel goed nieuws!

EHV
© KRONCRV

Helaas: de Buddenbruckjes en de familie Zeldenrust blijven - tot zover we weten - nog even van de buis af. Toch mogen we nu al uitkijken naar meer van de families Jelies en Kraan. Hoewel ze het komende seizoen niet te volgen zijn in Een Huis Vol, heeft KRO-NCRV heel andere plannen voor de grote gezinnen. De omroep maakt namelijk een speciale versie van het programma waarin de twee families vooralsnog centraal staan.

Naar het buitenland

Op Instagram laat KRO-NCRV weten dat de familie Jelies en de familie Kraan namelijk een nieuw leven gaan beginnen. En dat ook nog eens in het buitenland! Emigreren met zó'n groot gezin?! Dat kan alleen maar lekkere televisie opleveren. We wisten al dat de familie Jelies van Urk naar Spanje zal gaan verkassen, maar we krijgen ook meer te zien van de familie Kraan, die naar Luxemburg vertrekt. Daar moeten we nog wel even het geduld opbrengen, want de speciale versie is pas in het nieuwe jaar te zien.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post

Nieuw seizoen

Voor het zo ver is, kunnen we eerst de nieuwe reeks afleveringen van Een Huis Vol verwachten. We zien de familie Cudogham en de familie Nagelkerke gewoon terug in het nieuwe seizoen, maar we maken ook weer kennis met nieuwe gezinnen. Zo volgen we binnenkort ook nog de familie Blom uit Bodegraven en krijgen we een kijkje in het leven van het samengestelde gezin Wildeman uit Rotterdam. 

De speciale editie van Een Huis Vol is volgend jaar te zien. De exacte startdatum van de reguliere afleveringen van het KRO-NCRV-programma is nog niet bekend.