Déze gezinnen zijn te zien in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol

Het programma is al jaren op de buis, maar het verveelt nog steeds niet. De realityshow geeft een kijkje in het leven van grote gezinnen. De Buddenbruckjes zijn helaas niet van de partij, maar we weten nu wel welke gezinnen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol. 

Gezinnen Een Huis Vol
© KRO/NCRV

Nu half Nederland zich afvraagt wanneer het weer tijd is voor een nieuw seizoen, was iedereen wel toe aan een nieuwe editie van Een Huis Vol. Wat hebben we het toch ook rustig vergeleken met de enorme gezinnen die we iedere keer weer mogen aanschouwen. Het zal wel even wennen zijn aan de afwezigheid van de familie Buddenbruck in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, maar het gemis wordt goedgemaakt met maar liefst vier gezinnen.

Familie Blom
© KRONCRV

Familie Blom

In de komende reeks zien we de familie Cudogham uit Amsterdam en de familie Nagelkerke uit Oudenbosch terug, meldt de KRO-NCRV. De familie Blom uit Bodegraven en het samengestelde gezin Wildeman uit Rotterdam zijn nieuw dit seizoen. Maarten en Gerdien Blom hebben samen acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. Daarnaast werkt Maarten als pastor bij de internationale kerk en Gerdien wil haar werk als psycholoog weer oppakken na de zomer. In 2018 heeft de familie afscheid moeten nemen van de zesjarige Miriam, maar ze blijft voor altijd onderdeel van het gezin.

Familie Wildeman
© KRONCRV

Familie Wildeman

In de komende serie maken we ook kennis met de samengestelde familie Wildeman uit Rotterdam. Priscilla is de moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Die laatste is inmiddels al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen. Een achtste kindje is ook gewenst, al wordt het leven wel steeds duurder. Lukas draait nachtdiensten en ook Priscilla wil graag weer aan het werk om het inkomen aan te vullen.

De exacte startdatum van het nieuwe seizoen van Een Huis Vol maakt de KRO-NCRV binnenkort bekend.