Familie Zeldenrust over vertrek uit Een Huis Vol: 'hadden graag nog doorgegaan'

Iedereen had het er over: de Buddenbruckjes zijn niet meer te zien in een nieuw seizoen van Een Huis Vol. Maar in de aankondiging van de KRO-NCRV was ook te lezen dat de familie Zeldenrust het volgende seizoen niet haalt. Op Facebook reageert de familie op hun vertrek. 

KRO-NCRV Familie Zeldenrust
© KRO-NCRV

Het zal wennen zijn aan de afwezigheid van de familie Zeldenrust in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol. Maar volgens KRO-NCRV werd het tijd voor een nieuw gezin. Het gezin Zeldenrust was een populair onderdeel van het programma, dat in 2021 nog genomineerd werd voor een Gouden Televizier-Ring. Als de zender deze week de families voor het nieuwe seizoen introduceert, is duidelijk dat zij er niet bij zullen zijn. Dat vindt de familie heel jammer, schrijven ze op Facebook.

Never a dull moment

Net als bij de familie Buddenbruck is ook het vertrek van de familie Zeldenrust niet vrijwillig. "We wisten dit zelf al even, maar ons was gevraagd dit voor ons te houden", schrijft moeder Jantina op Facebook. "Zelf vinden we het erg jammer en hadden jullie graag nog een seizoen een inkijkje gegeven in ons leven." Maar er komen nog genoeg dingen aan voor de familie, dus je kan ze via hun blog volgen. "Never a dull moment in huize Zeldenrust", vertelt Jantina. "Ik vind het heerlijk om de dagen uit te schrijven en jullie mee te laten genieten van onze avonturen."