Kourtney Kardashian en Travis Barker

Veronica Superguide logo
Kourtney Kardashian en Travis Barker
Kardashians

Kourtney Kardashian krijgt een wel heel vreemd sperma-advies

|
|

Laatste update:

De Kardashians zijn verre van ‘normaal’, en een nieuwe onthulling in de realityserie The Kardashians bewijst dat maar weer. Van haar arts kreeg ze namelijk een ehhh… opmerkelijk advies om de vruchtbaarheid te bevorderen.

Kinderwens

Kourtney Kardashian en Blink 182-drummer Travis Barker zijn niet van elkaar af te slaan. Laatst trouwden ze voor de derde keer en de twee proberen al een lange tijd zwanger te worden. Dat is nog niet gelukt, maar in The Kardashians is te zien dat het stelletje er alles aan doet om hun kinderwens te vervullen.

Sperma drinken

Zo bezoeken ze een Ayurveda-expert. Kourtney blijkt problemen met haar schildklier te hebben. De expert geeft daarom een bijzonder advies: volgens hem zou het viermaal per week drinken van het sperma van haar man helpen. “Ik hou nu al van die dokter”, reageerde Travis.

Wat er de afgelopen tijd nog meer speelt bij de Kardashians? Comedian Pete Davidson liet zich brandmerken met de naam van Kim. Ook zou ze haar sekstape zelf hebben uitgelekt.

Luister ook naar onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder