Volgens Ray J zat Kim Kardashian zelf achter het lekken van haar sekstape

Kim Kardashian
© Brunopress

In een interview met Daily Mail is rapper Ray J open over de sekstape met realityster Kim Kardashian. Volgens de ex van Kim heeft hij hun sekstape niet gelekt en is dit juist in samenspraak gegaan met de realityster en haar moeder Kris Jenner.

Kim was behoorlijk verontwaardigd toen in 2007 een sekstape naar de media werd gelekt. Jarenlang heeft haar ex, Ray J, volgens hemzelf in de schaduwen geleefd en de Kardashians van de opbrengsten van de tape kunnen laten cashen. Nu treedt hij met zijn kant van het verhaal naar buiten bij de Britse tabloid.

Schoenendoos

Kim zou de opnames al die tijd zelf in bezit hebben gehad. Zo zegt de rapper: ‘’She’s always had all the tapes in a Nike shoe box under her bed’’. Volgens hem is van die verontwaardiging ook niets gemeend, want toen Ray het idee om een sekstape op te nemen grappend voorstelde, stond Kim hier meteen voor open. Ray J zou onderdeel zijn van een deal met Kim en haar moeder en manager Kris Jenner.

Dramaqueen

Nu is er wel vaker drama rondom de realityfamilie Kardashians, want ook gisteren kwam Kim weer in opspraak. Dit keer omdat ze met haar peperdure jurk voor het Met Gala een aantal Marilyn Monroe-experts boos had gemaakt. Gelukkig is er bij huize Kardashian-Jenner dus altijd genoeg voer voor een nieuwe show. Hier lees je wat wij vonden van het eerste seizoen van The Kardashians op Disney+.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Russian Doll, They Call Me Magic en The John Wayne Gacy Tapes. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.