Bridget Jones viert verjaardag met taart

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Jones viert verjaardag met taart

Renée Zellweger wil wel! Komt Bridget Jones 4 er dan toch nog?

|
|

Laatste update:

Volg ons in een schietgebedje! Hoe tof zou het zijn als er toch nog een Bridget Jones 4 gemaakt gaat worden? Het begin is er in ieder geval. Renée Zellweger heeft namelijk laten weten dat zij een vierde Bridget Jones-film wel ziet zitten!

Renée Zellweger heeft zin in Bridget Jones 4

Renée Zellweger heeft in een interview bij The Talk laten weten nog wel een vierde Bridget Jones-film te willen maken. De actrice is namelijk nog altijd dol op haar enorm grappige personage! Sterker nog: ze staat te trappelen, zodat een belletje van de filmmakers al voldoende is. Aan het bronmateriaal ligt het trouwens ook niet: auteur Helen Fielding schreef zes boeken over Bridget Jones, waarvan er tot op heden drie verfilmd zijn.

Het verlossende antwoord in een vierde Bridget Jones-film?

Er zijn inmiddels drie Bridget Jones-films gemaakt, namelijk Bridget Jones' Diary, Edge of Reason en Bridget Jones' Baby. De laatste daarvan stamt uit 2016. De film was een groot succes, maar fans bleven na afloop van de trilogie met een heleboel vragen zitten... Komt Daniel Cleaver (Hugh Grant) bijvoorbeeld weer terug? Hopelijk volgen de verlossende antwoorden ooit nog eens in Bridget Jones 4. Eerst kun je Renée Zellweger echter bewonderen als femme fatale in de Netflix-serie What/If. Ook kruipt de actrice in de huid van Judy Garland voor de film Judy.

Lees verder