Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones

Veronica Superguide logo
Kit Harington als Jon Snow in Game of Thrones

‘Game of Thrones-ster Kit Harington stapt over naar Marvel-universum’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van de Muur naar Marvel: het ziet er naar uit dat Game of Thrones-acteur Kit Harington binnenkort zijn opwachting maakt in het superheldenuniversum!

Bittere pil

Dit voorjaar nam kwam er na bijna tien jaar een einde aan de hitserie Game of Thrones. Dat was niet alleen een bittere pil voor de fans, ook Kit Harington had het er maar moeilijk mee. De acteur die jarenlang de rol speelde van Jon Snow viel na het stopzetten van de reeks in een zwart gat en kampte zelfs met een alcoholverslaving. Maar het ziet ernaar uit dat Harington de draad weer heeft opgepakt. Naar verluidt heeft hij namelijk een rol gestrikt in een gloednieuw Marvel-project!

Moon Knight?

Volgens Deadline beweren verschillende bronnen dat Kit Harington heeft getekend voor een Marvel-productie. Helaas is nog niet bekend in welke film (of toch serie?) de Games of Thrones-ster zijn opwachting zal maken, laat staan welke rol hij zal spelen. Dit weekend onthulde Marvel echter dat er een Moon Knight-serie in de maak is voor Disney+. Het zal ons niet verbazen als Harington te zien zal zijn in de titelrol. Momenteel is de D23 Expo, een conferentie voor Disney-fans, in volle gang. Laten we hopen dat Disney nog voor het einde van het weekend meer duidelijkheid geeft over Kits rol in het MCU!

Lees verder