Kim Kardashian heeft rol te pakken in nieuw seizoen American Horror Story

Wie had gedacht dat siliconen eng kunnen zijn? De koningin van reality-tv Kim Kardashian maakt een uitstapje naar Hollywood en doet dat meteen goed met een (onverwachte) rol in de populaire serie American Horror Story. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Kim Kardashian
© Disney/Hulu

Dat lees je goed. Geen ongemakkelijke, 'levensechte' momenten in Keeping Up With The Kardashians of een nieuw badpak op de markt: Kim K gaat serieus acteren. Het is niet de eerste keer dat de realityster een script in haar handen gedrukt krijgt, want ze was eerder al te zien in Ocean's 8 of How I Met Your Mother. Tot dusver waren het altijd kleine gastrollen of cameo's, maar in het twaalfde seizoen van American Horror Story gaat Kim voor het grote geschut. 

Kim onderdeel van de AHS-familie

"Kim is een van de grootste televisiesterren in de wereld en we zijn verheugd om haar te verwelkomen in de AHS-familie", zegt maker Ryan Murphy (die ook achter de populaire Jeffrey Dahmer-serie zat) in een verklaring tegen The Hollywood Reporter. Ook geeft hij aan dat de scenarioschrijfster van de serie al aan het werk is gegaan met de rol van Kim: "Halley Feiffer heeft speciaal voor Kim een leuke, stijlvolle rol geschreven. Dit seizoen is ambitieus en anders dan wat we hebben gedaan."

De tekst gaat verder onder de video

Scream Queen-Emma Roberts

Ook Emma Roberts zal te zien zijn in het twaalfde seizoen van de absurdistische American Horror Story. Scream Queen-Emma is misschien een vrij logische keuze vanuit de makers. Dat is stiekem niets nieuws, want de actrice was al meerdere keren te zien in AHS. Wel moeten we nog even geduld hebben voor het gloednieuwe seizoen (met de naam Delicate, gebaseerd op het boek Delicate Condition), want de opnames van de nieuwe reeks beginnen deze maand.

American Horror Story is te zien op Disney+.