Killing Eve Sandra Oh Villanelle Jodie Comer cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Killing Eve Sandra Oh Villanelle Jodie Comer cast

O nee… Killing Eve stopt na seizoen 4; mogelijk spin-off in de maak

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws op deze druilerige dinsdagavond… Killing Eve stopt na het vierde seizoen. Alhoewel de stekker uit de serie wordt getrokken, is er misschien toch een sprankje hoop: de makers denken al na over spin-offs!

Killing Eve stopt

Killing Eve-fans wachten al een hele poos op seizoen vier van hun geliefde serie. Jammer genoeg kunnen we hen vandaag niet troosten met een releasedatum… In plaats daarvan hebben we (vooral...) slecht nieuw. Deadline weet namelijk te melden dat het vierde seizoen van Killing Eve ook meteen het laatste seizoen wordt.

Laatste seizoen wordt onvergetelijk

In januari 2020 werd Killing Eve verlengd met een vierde seizoen. Alhoewel de opnames van de nieuwe afleveringen nog moeten beginnen – bedankt, corona – heeft men toch al besloten om de serie niet verder te verlengen… Jammer! Gelukkig beloven de hoofdrolspelers ons echter wel een spetterend einde: "Het is voor mij één van de leukste acteerklussen geweest", zegt hoofdrolspeelster Sandra Oh (Eve Polastri), die bekend werd door Grey's Anatomy. "Het is nog niet voorbij. We gaan het laatste seizoen onvergetelijk maken", vult haar tegenspeler Jodie Comer (Villanelle) aan.

Makers denken al na over spin-offs

Het is nog even wachten op het vierde seizoen van de bekroonde serie. Waarschijnlijk zullen de nieuwe afleveringen niet eerder dan 2022 te zien zijn. Toch is er ook nog een klein beetje goed nieuws: er wordt al gesproken over eventuele spin-offs! Aangezien Killing Eve gebaseerd is op een boekenreeks is er genoeg bronmateriaal voor meer series of films.

Benieuwd wat je nu al kunt vinden op de streamingdiensten? Dit zijn wat ons betreft de beste series op Netflix en de beste series op Videoland, waaronder natuurlijk ook Killing Eve!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder