Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de mol 2020

Gemist: Kijkers Wie is de Mol? bijten zich stuk op Chinese tekens

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Let op: bevat spoilers!

Ruim twee miljoen kijkers zaten gisteravond klaar voor een gloednieuwe aflevering van Wie is de Mol?. Er was dan ook een beloofd dat er een belangrijke clue over de identiteit van de saboteur zou worden onthuld. Die zou te lezen zijn op een Chinese waaier van een van de danseressen in het park waar de kandidaten verbleven. Genoeg reden voor de meest fanatieke molloten om met Google Translate in de aanslag ieder shot frame voor frame te bekijken!

Deze wakkere Twitteraar had geen Google Translate nodig om te raden wat er staat!

Helaas kunnen we bovenstaande hint weer wegstrepen tegen deze typische WIDM-mindfuck.

En deze nuchtere observatie maakt het er allemaal niet overzichtelijker op…

Kortom, we zijn weer geen steek wijzer over de identiteit van de Mol. Nou, vooruit: Johan Goossens valt in ieder geval af. De klungelige cabaretier kon aan het eind van de rit zijn spullen pakken. De kandidaat die wij ervan verdenken de saboteur te zijn zit echter nog steeds in het spel!

Winnaar

Met 2.283.000 kijkers was Wie is de Mol? opnieuw de winnaar van de zaterdagavond. Verrassender waren de hoge kijkcijfers van Kassa. Het consumentenprogramma trok maar liefst 1.118.000 kijkers. Ook Deze Quiz Is Voor Jou scoorde niet onaardig: 812.000 kijkers verkozen de nieuwe spelshow van Linda de Mol boven de kijkcijferhit van AVROTROS.

Lees verder