Massa is Kassa

Veronica Superguide logo
Massa is Kassa
Familie GillisTV

Massa is Kassa: 'Komen die TV's uit de prehistorie?'

|
|

Laatste update:

Kijkers van Massa is Kassa kijken verbaasd naar het programma vanavond. Want hoewel Peter Gillis lekker bezig is om zijn kilo's kwijt te raken, valt er tóch nog iets heel vreemds op. Zijn die televisies op het vakantiepark van de familie Gillis namelijk nou écht zo oud?

Steekproef

Even checken of de televisies nog wel goed zijn op het park. Het werkt, met af en toe lekker ouderwets wat sneeuw, maar de kijkers vinden daar tóch nog iets van. ''Wat een kleine tv's, ligt er dan ook een vergrootglas naast?'', klinkt het op Twitter. Lekker een avondje televisie kijken zit er dus niet in voor de gasten!

De tv in vakantiehuisje

Aan de wandel

Ondertussen traint Peter hard om zijn kilootjes kwijt te raken. Hij trekt de natuur in om lekker te gaan sporten en squat er op los. Peter overwoog eerder om met een medische ingreep iets te doen aan zijn gewicht, maar dat zag Nicol niet zo zitten. Gelukkig loont het harde werk zich al en dat kan alleen maar goede motivatie zijn voor meer! Dat zal ook wel moeten, want Peter is binnenkort te zien in dit actieve spelprogramma!

Peter Gillis is hard aan het trainen om zijn kilo's kwijt te raken

Familie Gillis: Massa is Kassa is iedere maandagavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder