Steenrijk, Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steenrijk, Straatarm

Kijkers ondersteboven van Steenrijk, Straatarm

|
|

Laatste update:

Steenrijk, Straatarm is vaak aangrijpend, maar de aflevering van woensdag greep héél wat kijkers bij de keel. Amerentia en haar moeder Mireille hebben het niet breed, en door Mireilles ziekte komen moeder en dochter bijna nooit buiten sinds het begin van de coronacrisis. Mireille lijdt aan leukemie en verwacht dat ze slechts een jaar of vijf te leven heeft.

Kijkers gegrepen door Steenrijk, Straatarm

Als Mireille en Amerentia naar de kapper van Ruud en Steven gaan, wordt het Mireille even te veel. De dagen die ze in rijkdom leeft met haar dochter grijpen haar enorm aan “Het is niet te bevatten voor ons… maar het is ook confronterend, dat ik je dingen kan laten zien die ook gebeuren in het leven, en niet alleen armoede en ziek zijn.”

Amarentia wilde al lang eens naar de kapper en dat dit nu eindelijk kon zorgde voor een ontroerde Mireille. “Ik huil omdat je nu iets krijgt wat je al heel lang wilt, en wat mama je niet kan geven.” Het stel heeft ineens een ongelooflijk hoog weekbudget: ze hebben moeite om het allemaal uit te kunnen geven omdat Mireille het zo gewend is om zuinig te zijn.

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker

Het rijke stel, Ruud en Steven, trekt zich het lot van Mireille enorm aan en probeert het netwerk van de alleenstaande moeder te vergroten. Het stel is enorm bezig met hun carrière en beseft zich door de ruil met Mireille en Amerentia dat het enorm waardevol is om te beseffen wat je hebt.

Kijkers ondersteboven van Steenrijk, Straatarm

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Steenrijk, Straatarm elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. De aflevering van vanavond kijk je terug via KIJK.

Lees verder