Steenrijk Straatarm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Steenrijk Straatarm

Kijkers bieden Luis uit Steenrijk, Straatarm een baan aan

|
|

Laatste update:

Steenrijk, Straatarm activeerde de kijkers vanavond tot vanalles en nog wat. De één heeft een uur zitten huilen, de ander grijpt naar Twitter om deelnemer Luis een baan aan te bieden en hier en daar worden crowdfundingprojecten opgezet voor het ‘straatarm’-gedeelte van de aflevering.

Steenrijk, Straatarm

Je zal maar in een enorm luxe pand in Antwerpen wonen, waar je alleen maar rijker en rijker wordt van je eigen champagnemerk. Dat is wat Filip Mertens en zijn vrouw Kim Peters voor elkaar hebben gekregen. In Steenrijk, Straatarm ruilt het koppel met de alleenstaande vader Luis en zijn zoontje Max. De twee kunnen het er goed van nemen, want hun weekbudget gaat daar in Antwerpen ineens 30 keer over de kop. Kassa!

Een baan voor Luis

De kijkers vinden het niet genoeg, een weekje baden in luxe. De kijkers grijpen naar Twitter om niet alleen hun ontroering te delen, maar ook baanmogelijkheden en zelfs geld via crowdfunding. Luis, die zijn vrouw verloor kort na de geboorte van Max en er met zijn zoon het beste van maakt, steelt de harten van de kijkers:

Dit is duidelijk een betere ruil dan vorige week, toen kijkers nogal verward waren over de levenskeuzes van de deelnemers.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder