Kijkers MAFS walgen van vriend van bruidegom: 'Wat een kwal'

Door Cintha Rood
married at first sight

De beste vriend van Married at First Sight-bruidegom Astleigh maakt een slechte indruk bij kijkers van het programma. “Wat een respectloze kwal #mafs.”

Rowan en Astleigh stonden dinsdag op het punt om elkaar het jawoord te geven in Married at First Sight. Normaal gesproken draait alles om het bruidspaar, maar kijkers vielen dit keer vooral over het gedrag van de beste vriend van Astleigh: Rudi.

In de auto onderweg naar de huwelijkslocatie hebben de twee vrienden bijvoorbeeld een redelijk ordinair gesprek over de huwelijksnacht, waarbij Rudi de nodige handgebaren gebruikt om uit te leggen wat volgens hem tijdens deze nacht moet gebeuren.

Kijkers MAFS walgen van vriend van bruidegom: 'Wat een kwal'
Kijkers MAFS walgen van vriend van bruidegom: 'Wat een kwal'

'Zegt hij nou 'je'?'

Maar de grootste ergernis lijkt te zitten in het feit dat Rudi de moeder van Rowan tutoyeert. Ook dat de op het eerste gezicht oer-Hollandse Rudi met een accent praat, vinden kijkers superirritant. Als het gezelschap op de trouwlocatie is aangekomen, menen sommige kijkers van Married at First Sight zelfs dat Astleighs BFF iets te lang naar de moeder van Rowan gluurt.

Hoe de bruiloft verloopt zien we volgende week. Fingers crossed, want niet elk Married at First Sight-verhaal heeft een happy ending. Gelukkig lijkt de bruidegom wel erg onder de indruk van de blonde Rowan. En wist je trouwens dat deze BN'er kandidaat is geweest in Married at First Sight?

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 of kijk alvast (vooruit) bij Videoland.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.