MAFS-Sylvia ‘verdrietig en boos’ door onzekere berichten

Door Alie Sierkstra
Sylvia Married at First Sight MAFS

Verdrietig nieuws voor Sylvia. De oud-Married At First Sight-deelneemster wordt behandeld voor longkanker. Eerder leek de behandeling aan te slaan, maar nu zijn de berichten toch onzeker…

'Heel veel scenario's zijn voorbij gekomen'

Sylvia, bekend van het tv-programma Married At First Sight, wordt behandeld voor longkanker. Helaas had haar arts ditmaal geen goed nieuws...  Ze vertelt in haar Instagram-video: "Wat elke drie maanden een klein vlekje was, is nu een hele grote witte vlek. De longarts kan niet zeggen dat het een tumor of kanker is." Aanstaande vrijdag krijgt Sylvia een PET-scan. Hopelijk wordt dan duidelijk wat er precies aan de hand is. Voor nu overheerst de verslagenheid: "Heel veel scenario's zijn voorbij gekomen de afgelopen week. Ik ben afgelopen week ook heel erg verdrietig en boos geweest, waarom dat [de behandeling] nou niet doorzet”, vertelt Sylvia.

Is MAFS-Freddy helemaal uit beeld?

Aan Shownieuws laat Sylvia weten dat ze het nog steeds amper kan geloven. Gelukkig vindt ze veel steun bij haar familie, waaraan laatst nog een kleinzoon werd toegevoegd! Anders dan gedacht werd, is MAFS-echtgenoot Freddy echter geen onderdeel meer van haar leven. Zo stelt Privé-journalist Evert Santegoeds: “Daar heeft ze geeneens contact meer mee. Dus dat is onder deze omstandigheden helemaal niet iets om nog energie in te steken.

evert santegoeds shownieuws mafs married at first sight sylvia

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.