Sylvia in Jinek

Veronica Superguide logo
Sylvia in Jinek

Flinke opsteker voor MAFS-Sylvia

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sylvia van Mierlo, één van de smaakmakers van het afgelopen Married at First Sight-seizoen, deelt lief nieuws op haar Insta: ze is voor de tweede keer oma geworden!

"Hoi lief klein manneke, wat is oma blij", schrijft 'Syl' bij een foto van haar en het kleine jochie, dat Fender heet. "Fender, je bent een prachtige baby en gezond. Mijn moppie heeft de bevalling goed doorstaan, papa is apetrots. Geniet met een grote G." Ze krijgt in de comments felicitaties van onder meer MAFS-collega's Mick en Daisy - de twee exen die niet zo lekker uit elkaar gingen, zeker niet als je het vergelijkt met Sylvia en haar ex Freddy, die nog altijd bevriend zijn

Hoe gaat het met Sylvia?

Altijd als we Sylvia weer ergens voorbij zien komen, vragen we ons toch af hoe het met haar gaat. Zoals je je misschien nog kon herinneren kwam ze er tijdens de opnames van Married at First Sight achter dat ze aan longkanker lijdt. "Het gaat een stuk beter", vertelde ze vorige maand nog aan weekblad Weekend. Het gaat zelfs zó goed met de geliefde deelneemster, dat ze al weer nadenkt over een nieuwe man en wie weet zelfs een nieuwe bruiloft.

Nieuw seizoen Married at First Sight

Zoals je hierboven ziet, hield Sylvia vrienden over aan MAFS. Ze kan het goed vinden met seizoensgenoten Rein, Bert en Monique. Als we heel cynisch zijn kunnen we zeggen dat de kandidaten dan tenminste nog iets overhouden aan Married at First Sight, want liefde vindt men er zelden. Nou, dat zagen de makers natuurlijk ook. Het nieuwe seizoen is al vol in de maak en gaat er anders uitzien. "Er is een nieuwe insteek gevonden om hopelijk meer mensen te laten slagen", zo onthulde presentator Carlo Boszhard al.

Flinke opsteker voor MAFS-Sylvia

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder