Danny Roex en Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Danny Roex en Martien Meiland

Martien Meiland ziet vervolgdate met MAFS-Danny wel zitten

|
|

Laatste update:

Een tijdje terug zagen we Martien Meiland en Married at First Sight-deelnemer Danny Roex opeens samen op date, sippend aan een Cosmopolitan. "Weet hij niet dat ik van wijn houd", grapte Martien nog. Daarna hoorden we niets meer van dit potentiële powerkoppel... tot nu! Zit er misschien toch nog een date in?

Plottwist: die date met Danny was misschien toch specialer dan we dachten. Want "verder heb ik eigenlijk nooit een date", legt Martien uit in weekblad Weekend. "We gingen gewoon gezellig wat drinken, en ik dacht wel: misschien is hij écht leuk. Ik vind het echt een heel leuke jongen."

Danny en Martien

Danny en Martien zagen elkaar later nog een keer, want Danny mocht een tijdje geleden op Martiens 60ste verjaardag komen. Waarom is het eigenlijk nog niets geworden? Weekend gooide die vraag erin bij Martien, maar hij weet het zelf ook niet. Hij houdt wel hoop. "Dat komt misschien nog wel. Na mijn verjaardag ging iedereen gewoon naar huis, hij bleef niet nee. Ach, we zien wel hoe het loopt. Want meid, ik heb het zó druk. Ik kom nergens aan toe."

Daten, daten, daten!

We willen niet nog meer wijn op het sensatievuur gooien, maar... Martien komt binnenkort misschien wel aan meer dingen toe, zoals daten met Danny. SBS6 zat de afgelopen weken hélemaal dichtgetimmerd met Meiland, Meiland en nog eens Meiland. Twee keer per week, best veel afleveringen; het werd Martien ook een beetje te veel, gaf-ie laatst toe in RTL Boulevard. "Ik ga in elk geval niet meer 39 uitzendingen maken per jaar. Dat vind ik echt te veel: too much", gaf hij eerlijk toe. Dat biedt mogelijkheden! 

​​Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder