Kijkers liggen dubbel om onrealistische eisen van Kopen Zonder Kijken-stel

Een ouderwets gezellige aflevering van Kopen Zonder Kijken vanavond. Een eindeloos wensenlijstje en onenigheid en dat met een beperkt budget en te veel dromen. Kortom: kijkers hadden weer de tijd van hun leven. Zeker met een deelnemer die gek is op zijn aquarium.

Kopen Zonder Kijken
© RTL

Talloze kamers en een huiskamer groot genoeg voor een aquarium die nét wat kleiner is dan die uit de Dubai Mall; Emanuel heeft veel eisen en droomt van een hoger budget dat het stel nergens vandaan kan toveren. Dat maakt de zoektocht naar een nieuw huisje natuurlijk behoorlijk lastig. De nuchtere Charissa weet wat ze wil en weet (nog belangrijker) wat mogelijk is. Aan het team van Kopen Zonder Kijken de zure taak om de twee allebei tevreden te houden en een aardig huisje te kopen.

Concessies!

Het moment was eindelijk daar; de gevreesde concessieklok liep af! Nou, concessies met dit veeleisende stel? Je kan raden hoe dat ging. Alex gaat daarom met de twee op pad om ze met beide benen op de grond te zetten en te laten zien dat het eisenpakket allesbehalve realistisch is. Dat moet ook wel volgens kijkers, want anders komt er helemaal niets van hun nieuwe huis.

'Waarom niet een aquarium met huis erin?'

Over het eisenpakket is veel te zeggen natuurlijk. Toch liggen kijkers voornamelijk dubbel om de liefde voor vissen van Emanuel. Een huiskamer mét aquarium van drie meter?! Een koopcontract tekenen in Sea Life?! Kijkers voelden zich als een vis in het water (ahum) met deze deelnemers. "Waarom niet een aquarium met hun nieuwe huis erin?", vraagt een kijker zich af op Twitter. De iconische visgraatvloer mag natuurlijk niet ontbreken. En het is dan ook zeker gelukt; een groot huis mét aquarium!

Martijn in een aquarium is misschien wel het enige dat je nodig had op deze maandagavond:

Niets missen? Blijf op de hoogte van al het Kopen Zonder Kijken-nieuws via onze overzichtspagina!

Kopen Zonder Kijken zie je elke maandagavond om 20.30 uur op RTL 4.