First Dates

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
First Dates

Kijkers liggen dubbel na enorme First Dates-flater

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe seizoen van First Dates is in volle gang. In het voorproefje dat het programma op Facebook zet krijgen we alvast een hilarisch misverstand te zien. Kijkers gaan stuk in de comments!

Misverstandje tijdens eerste date

In de teaser van First Dates voor de uitzending van vanavond vertelt een meisje over haar zanglessen van die bekende Nederlander “die het Songfestival gewonnen heeft”. Haar date lijkt te begrijpen wie ze bedoelt, maar achter de schermen wordt duidelijk dat hij iemand anders in gedachte heeft: “ik denk dat ze wel goed kan zingen, want ze heeft zangles gekregen van die Waylon”. Euh, iets met een steen en eronder leven?

Kijkers vinden het hilarisch

De reacties onder het filmpje zijn laaiend enthousiast. Fans krijgen meteen zin in de aflevering van vanavond: “dat wordt dus weer kijken”, zo klinkt het in de comments. Gelukkig lachen de kijkers mét de jongeman en niet óm hem: “ken de beste overkomen, hè?”, schrijft ene Tim. Gelukkig maar, de jongen komt er nog goed vanaf! Hopelijk blijft dat na de uitzending hetzelfde... Alhoewel, het ziet er ook in dit filmpje al minder lekker uit voor de vergeetachtige jongen:

Nieuw seizoen

Na de aftrap van een Valentijns Special met BN’ers (waarin Giel Beelen zijn perfecte match gevonden lijkt te hebben) zijn nu weer de ‘gewone’ Nederlanders aan de beurt. First Dates is elke werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3.

Lees verder