Chantal Janzen en Jan Smit bij de Songfestival-loting op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Jan Smit bij de Songfestival-loting op NPO 1

Kijkers Songfestival-loting gaan los op ‘nieuw uiterlijk’ Jan Smit

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Hoewel er met 199.000 geïnteresseerden bijna niemand keek naar de Songfestival-loting, gisteren te zien op NPO 1, trok het evenement wél veel aandacht. Het was de eerste keer dat Jan Smit, Edsilia Rombley en Chantal Janzen als presentatietrio optraden en dat viel best in de smaak! Ook maakte Jan nogal indruk met een gloednieuwe coupe!

Het flitsende kapsel van Jan maakt de tongen los op sociale media. "Wat een hippe internationale look, Jan! Stromen de tweets al binnen: new hot Dutch guy?", schrijft ene Caroline. "Wow! Ik herkende 'm bijna niet", vindt een ander. Ook zagen we helemaal niets meer van zijn verwondingen na dat boomhut-debacle.

Nieuw kapsel

Nee Jack, die kapper is niet dood! Mari van de Ven, stylist van de sterren, voorzag Jan van een fonkelnieuwe coupe. Via zijn insta-pagina maakte Mari bekend dat hij achter dit nu al veelbesproken kapsel zit. Chapeau! 

Loting

Zoals gezegd trok de tv-uitzending op NPO 1 bar weinig kijkers. Maar zeg nu eerlijk: die wordt nu alleen uitgezonden omdat wij het Songfestival mogen organiseren. Het is niet zo dat we vorig jaar massaal aan de buis gekluisterd zaten toen Tel Aviv hun loting deed. De loting bepaalt welke landen in welke van de twee halve finales aantreden en in welke volgorde er opgetreden wordt. Lees hier alles over de uitslag.

Lees verder