Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps in Chansons!

Kijkers enthousiast over chemie tussen Matthijs en Rob in Chansons!

|
|

Laatste update:

Het zal je vast niet ontgaan zijn: het in eerste instantie nogal onwaarschijnlijke duo Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps heeft een serie gemaakt over Franse chansons. Vanavond was de eerste aflevering van Chansons! op tv, en de twitterende kijkers zijn enthousiast! Vooral de chemie tussen de twee valt erg op.

Strijd om de kijkcijfers

Vorige week stonden de twee nog recht tegenover elkaar. Rob debuteerde namelijk op SBS6 met zijn spelshow The Wheel op hetzelfde tijdstip dat Matthijs bij de NPO te zien was met Matthijs Gaat Door. En wat bleek: Nederland keek liever naar Rob dan naar Matthijs! En dat terwijl Chansons! niet had bestaan zonder het programma van Matthijs. Daar schoof Rob namelijk aan om te praten over hun gedeelde liefde voor Franse chansons!

Emotionele Matthijs

Matthijs gaat al aardig wat jaartjes mee op de Nederlandse televisie, maar één ding zien we 'm nooit doen op televisie: huilen. In een nog uit te zenden aflevering van Chansons! gebeurt het, tijdens een emotioneel moment bij het graf Charles Aznavour (Matthijs z'n grote idool). Dit vertelden de twee toen ze bij Jinek te gast waren om over het programma te praten. Dat kan een reden zijn om naar Chansons! te blijven kijken, maar eerlijk gezegd vinden wij de chemie tussen de twee al meer dan genoeg reden.

Chansons! is elke vrijdagavond om 21.30 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder