Kijkers dubbel om opmerking in Lang Leve de Liefde

Ja hoor! Het is weer tijd voor hilariteit in Lang Leve de Liefde! Kijkers trainen iedere aflevering hun lachspieren met de ene na de andere vreemde situatie of grappige opmerking. Dit keer lukte het Denise om de LLDL-kijkers te laten lachen. In haar aanmeldvideo deed de jonge dame namelijk een aparte uitspraak...

Door Lise Knipping
LLDL

Een nieuwe match mocht het liefdesnest van Lang Leve de Liefde intrekken voor een date. Quincy en Denise werden gekoppeld aan elkaar omdat ze op zoek zijn naar hun échte liefde. 

'Pretpakket'

De 20-jarige Quincy weet wat hij wil. Het liefst zou hij nu al de vrouw vinden waarmee hij kan gaan settelen in Hilversum. Daar komt dan natuurlijk nog een flink eisenpakket bij kijken. Blond haar, mooi figuur, net gebit en volwassen. Hij zit niet te wachten op een jonge meid die nog alles krijgt van haar ouders. Kan Denise aan zijn 'pretpakket' voldoen?

'Toe aan serieuze relatie'

Dat kan zeker, want Denise is in ieder geval hartstikke volwassen. In haar aanmeldvideo laat zij weten helemaal klaar te zijn voor een nieuwe relatie in haar leven. Dat mag ook wel, want ze is al best een tijd single "Ik ben drie jaar vrijgezel. (...) Ik ben toe aan een serieuze relatie", vertelt de 19(!)-jarige voor de camera. Die uitspraak werkt bij LLDL-kijkers op de lachspieren. 

"Ze is 19 en al 3 jaar vrijgezel. Je laatste relatie was dus in het fietsenhok van de mavo", schrijft een kijker op Twitter. Het gaat nauwelijks ergens anders over en kijkers liggen allemaal dubbel om haar opmerking. Tja, je bent 19 en je wil wat!

De tekst gaat verder onder de tweets

Konijn

Het kan natuurlijk altijd gekker in Lang Leve de Liefde. Zo waren we een tijd geleden al getuige van een frappante vertoning in het appartement. In plaats van een menselijke man stond daar namelijk een knuffelbaar konijn. Kijkers konden in dit epicentrum van ongemakkelijkheid hun geluk niet op! Wat blijkt? Liefde vinden kan echt. En ook nog eens ondanks alles. De buikspreker en zijn date waren namelijk helemaal happy met elkaar en gaan samen verder! Flinke plottwist!

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 te zien op SBS6.