• SBS
  • Lange Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde-Saskia geconfronteerd met pratend konijn: ‘Dat had ik niet verwacht’

Lang Leve de Liefde belooft vanavond weer een legendarische aflevering op SBS6 te knallen. Deelnemer Saskia treft bij binnenkomst in het huis opeens een pratend konijn aan als date. En wonder boven wonder rent ze niet meteen gillend weg!

Saskia en konijn in Lang Leve de Liefde

In de nu al epische preview voor deze Lang Leve de Liefde-aflevering zien we stukjes van de eerste ontmoeting tussen Saskia en 'Woepie' - want natuurlijk heeft het pratende konijn ook een naam! "Oh, wat leuk", zegt de (nog naamloze) man in zijn Woepie-stem. De dappere Saskia laat zich (nog) niet afschrikken en loopt op de handpop af. "Dat had ik niet verwacht", zegt ze. Woepie: "Nee, je had alles verwacht behalve een konijn!" We reserveren alvast een plekje op onze lijst met meest ongemakkelijke en pijnlijke Lang Leve de Liefde-momenten...

Biertje?

Saskia bracht bier mee, een leuk cadeautje voor... een mens. Maar konijn Woepie ziet meteen al beren op de weg. "Ik mag eigenlijk nog niet drinken van mijn mama." We hadden het ook begrepen als Saskia uit wanhoop meteen haar meegenomen biertjes achterover had gegooid, maar dat doet ze niet. Ze blijft lachen. 

Tot tien tellen met je ogen dicht

Na wat over en weer-toneelspel besluit de mysterieuze poppenspeler, een man met een bos krullen, dat we genoeg gelachen hebben. 'Woepie' geeft Saskia de opdracht om om te draaien en met haar ogen dicht tot tien te tellen. "Aju paraplu", gilt het konijn terwijl de man zich optrekt aan de tafel en tevoorschijn komt. 

Benieuwd hoe dit afloopt? Lang Leve de Liefde is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op SBS6.