• Lange Leve de Liefde

LLDL-kijkers in shock door konijndate: ‘mag je ook wegrennen?’

In de preview kregen we al een glimp te zien van de Lang Leve de Liefde-aflevering van vanavond. Maar waar Hollywoodfilms na de trailer soms tegenvallen, bleek deze date nog epischer dan de preview beloofde.

Lang Leve de Liefde

We hebben al heel wat voorbij zien komen bij Lang Leve De Liefde, maar de aflevering van vanavond overtrof alles. Het moment dat Saskia de villa instapt, ziet ze namelijk niet de ’nieuwsgierige, eerlijke vent’ die ze zoekt, maar een konijn. Een knuffelkonijn om precies te zijn, die wordt bediend door Eelco die in het dagelijks leven poppenspeler is. Dat kan alleen maar misgaan denk je, maar dat blijkt toch niet zo te zijn.

Woepie

In de intro laat Eelco weten dat hij niet goed kan toneelspelen ‘dus ik ben gewoon echt ik’. Daarom besloot hij zich tijdens het begin van de date te verschuilen achter zijn knuffel 'Woepie'. Het moment dat Saskia doorheeft dat ze een gesprek met een konijn moet voeren, lijkt ze echter helemaal niet van de leg. “Ik hou wel van dieren”, zegt ze terwijl ze fier op de knuffel afstapt.

'Wat een metamorfose!'

Saskia gaat volledig mee in het toneelstuk van Eelco en probeert zelfs haar meegenomen biertjes aan Woepie te slijten. Wanneer Eelco besluit dat het genoeg is geweest, moet Saskia tot tien tellen zodat het konijn kan verdwijnen en Eelco kan verschijnen.“Wat een metamorfose”, reageert Saskia op het moment dat ze haar ogen opent. 

Groot succes

Ook de rest van de date blijkt een groot succes. Saskia laat weten Eelco ‘leuker dan gedacht’ te vinden en ook Eelco schuift zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Ze besluiten dat ze de date willen verlengen en hebben het zelfs al over een hotelovernachting.

Knetterstoned

Toch is niet iedereen enthousiast over Woepie. Waar Saskia behoorlijk warm liep voor Eelco’s pluizige vriendje, krijgen de kijkers nogal de kriebels van de poppenspeler. “Mag je ook wegrennen?”, vraagt eentje zich af. Een ander kan zich alleen voorstellen dat dit leuk is wanneer je ‘knetterstoned’ bent. Er zitten gelukkig ook wat fans in de twitterzaal. “Volgens mij ben ik de enige die het supergrappig vindt”, vraagt een kijker zich af. 

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 te zien op SBS 6.