Kijkers BzV blij voor wie Boer Rob niét kiest: 'En nu rennen!'

Boer zoekt vrouw, Rob

Boer Rob heeft z'n voorkeur uitgesproken, en kijkers zijn vooral heel blij voor de dame die naar huis mag. 'Wat is het toch heerlijk om afgewezen te worden'

Er gaat geen enkele Boer zoekt Vrouw-aflevering voorbij, of boer Rob brengt een hoop teweeg bij kijkers van het datingprogramma. Niet iedereen is even gecharmeerd van Robs pogingen om contact te zoeken met de vrouwen in zijn huisDeze zondag moest hij de knoop doorhakken: nam hij de blonde Wendy mee op citytrip of werd het toch roodharige Sonja?

'Niet hoteldebotel'

Robs keuze is eigenlijk al duidelijk naarmate de aflevering volgt, en de afgelopen afleveringen werd het ook wel heel duidelijk. Tijdens een wandeling door de natuur neemt hij Wendy apart om te peilen hoe zij erin staat. Hoewel zij aangeeft dat ze niet 'hoteldebotel is of duizenden vlinders heeft', wil boer Rob er toch voor gaan. “Het moet groeien, ik zoek niet de makkelijkste weg. Ik zoek waar ik echt de meeste vlinders mee heb en dat ben jij. Dat is voor mij duidelijk.” Die gevoelens heeft hij niet voor Sonja en hij heeft ook niet de indruk dat die gevoelens ooit komen.

Geen keuzemoment

De dag voor het keuzemoment vraagt hij of Sonja even mee wil komen. “Het keuzemoment zal morgenmiddag niet komen, want ik heb toch al gekozen”, legt Rob aan haar uit. “Straks bij de wandeling realiseerde ik me dat ik open moet zijn.” Hij vertelt dat het gevoel voor haar niet gaat komen en dat hij in vuur en vlam staat voor Wendy.

'Meer chemie tussen jullie'

Dat had Sonja ook al door. “Maar goed, ik had de verliefdheid zelf ook niet, en ik wist ook niet of dat nog zou komen”, legt ze uit. “En ik merkte wel dat er meer chemie was tussen jullie twee, dan is alleen maar mooi om dat te onderzoeken, wat daaruit voortkomt.” Kijkers van Boer zoekt Vrouw vinden dat Sonja een kogel heeft ontweken, nu ze naar huis gaat.

Rob zorgt wel vaker voor commotie. Als hij besluit om met de deur open te douchen bijvoorbeeld. En ook heul tenenkrommend: wanneer hij de vrouwen instopt voor het slapen gaan.

 

Boer zoekt Vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.