Sanne Hans in The Voice Kids op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sanne Hans in The Voice Kids op RTL 4

Kijkers enorm blij met coach Sanne in The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Voice-kijkers hoeven niet opeens in een zwart gat te vallen: precies één week na het einde van de reguliere editie, stond The Voice Kids gisterenavond al weer klaar op RTL 4! Veel kijkers zijn maar wat blij met de nieuwe coach-aanwinst: Miss Montreal, aka Sanne Hans.

Uiteráárd ken je Sanne ook al van de reguliere editie, waar ze een aantal seizoenen met succes meedraaide als één van de coaches. Ook keerde ze afgelopen seizoen heel eventjes terug als gastcoach. En - leuk vooruitzicht - ze wil misschien wel definitief terugkeren! Gisteren maakte ze in ieder geval haar debuut als coach-jury in The Voice Kids. En hoe!

Reacties op Sanne Hans

Kijkers zijn namelijk maar wat enthousiast over Miss Montreal en haar eerlijke optreden in de uitzending. Sommige zaten zelfs letterlijk met haar mee te huilen toen ze het even te kwaad kreeg na een ontroerend optreden van één van de kleine nachtegaaltjes. We kunnen hoe dan ook wel stellen dat Sanne niet onderdoet voor de andere coaches, Marco Borsato, Ali B én natúúrlijk Voice-koningin Anouk.

Nog meer The Voice Kids

Heb jij geen zin om te wachten tot volgende week? Je kunt aflevering 2 nu al kijken op Videoland! Eerder doken wij al in de geschiedenis van het programma om te kijken waar de oud-winnaars tegenwoordig mee bezig zijn. En we blikten terug op de allertofste optredens uit The Voice Kids ooit. Gaat dit seizoen daar overheen? Spannend!

The Voice Kids is elke vrijdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder