Kees Tol, Simon Keizer en Nick Schilder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kees Tol, Simon Keizer en Nick Schilder
BN'ers

Kees Tol reageert op breuk Nick en Simon

|
|

Laatste update:

Het zat er al aan te komen, maar nu dan voor het echie: Nick en Simon gaan uit elkaar. Goede vriend Kees Tol is inmiddels met een reactie gekomen.

Het trio Nick, Simon en Kees is bijna net zo bekend als het duo. De Volendammers maakten samen meerdere programma's, zoals de goed ontvangen ABBA-docu en de indrukwekkende Simon and Garfunkel-reis Homeward Bound. Hoe kijkt Kees naar de muzikale breuk van de twee? Hij is trots op zijn vrienden, die vandaag hebben aangekondigd te stoppen als muzikaal duo. Dat laat de presentator weten via Instagram.

"TROTS op m’n vrienden!", schrijft Kees bij een foto van zichzelf en zijn maten. 

Nick en Simon

Wel zo leuk voor Kees: hoewel Nick Schilder en Simon Keizer niet langer doorgaan als muzikaal duo, blijft het tweetal wel nog samen tv-programma's maken. "Dus er komt geen vechtscheiding over Kees Tol", grapt het duo vrijdagochtend in een gezamenlijk statement op Instagram.

Jinek

Op 10 april 2023 geven Nick & Simon een afscheidsconcert in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop voor hun laatste optreden start op vrijdag. Ook gaan de heren komende maandag eenmalig hun verhaal doen bij de seizoensstart van Eva Jinek op RTL 4.  En eh... er is genoeg te vertellen. Zo weten we niet eens wáárom ze eigenlijk gaan stoppen, al spelen daar wel veel geruchten over.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder