Keanu Reeves op de vlucht in derde deel John Wick

Door Redactie
Keanu Reeves op de vlucht in derde deel John Wick

Volgend jaar kruipt Keanu Reeves opnieuw in de huid van revolverheld John Wick. Onlangs werden de eerste plotdetails onthuld over dit derde hoofdstuk!

Grote gevolgen

In het voorjaar van 2017 schreven we al dat er een derde deel aan zat te komen van de actiekraker John Wick (2014). Sindsdien bleek het akelig stil rondom dit vervolg, maar op de filmvakbeurs CinemaCon werd een tipje van de sluier opgelicht over wat we in het volgende deel kunnen verwachten. Het vorige hoofdstuk eindigde met de moord op een lid van de High Table, een mysterieuze organisatie van huurmoordenaars. En dat heeft grote gevolgen voor de titelheld!

New York

Er staat een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en John hoeft niet meer te rekenen op de hulp van het Continental Hotel, een uitvalsbasis voor professionele killers. Dankzij hotelmanager Winston (Ian McShane) heeft hij een uur voorsprong, maar of dat genoeg is om te ontsnappen uit New York…? Eerdere locaties die mogelijk werden genoemd voor Chapter 3 waren Rusland en Spanje, maar regisseur Chad Stahelski denkt dat er nog genoeg te beleven voor de hondenliefhebber in The Big Apple!

John Wick: Chapter 3 zal in mei 2019 in de bioscopen verschijnen.