Het is officieel: John Wick 3 komt er aan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het is officieel: John Wick 3 komt er aan

Het is officieel: John Wick 3 komt er aan

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Keanu Reeves en regisseur Chad Stahelski maakten er geen geheim van dat ze een derde John Wick-film wel zagen zitten. Inmiddels is het groene licht gegeven aan dit tweede vervolg in de succesvolle actiereeks!

Stijlvol

Nog voordat John Wick: Chapter 2 in de bioscopen draaide, was regisseur Stahelski al door filmstudio Lionsgate benaderd om ideeën te bedenken voor een eventueel derde deel. Of John Wick 3 er zou komen, zou vooral afhangen van het succes van het tweede deel. Blijkbaar was dat vervolg winstgevend genoeg om een derde film te maken rondom de stijlvolle ex-huurmoordenaar!

Cliffhanger

Wie John Wick: Chapter 2 heeft gezien, weet dat een vervolg eigenlijk niet kon uitblijven. De film eindigde met een dijk van een cliffhanger en als het aan Keanu Reeves gaat John Wick 3 verder waar het tweede deel ophield. “Ik denk dat John Wick 3 moet beginnen met Johns ontsnapping uit New York. Gewoon van het eiland proberen af te komen. Dat zou al te gek zijn”, aldus Reeves in eerder interview met Empire.

Continental

Regisseur Stahelski is inmiddels druk bezig met het schrijven van het scenario. Hij onthulde al dat het hotel Continental weer een centrale rol zal spelen in het verhaal en dat we meer te weten zullen komen over het verleden van de wraakzuchtige Wick. Hij hoopt dat de opnames voor John Wick 3 eind dit jaar al van start kunnen gaan.

Lees verder