Katja Schuurman zegt ja tegen Say Yes To The Dress

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman zegt ja tegen Say Yes To The Dress

Katja Schuurman zegt ja tegen Say Yes To The Dress

|
|

Laatste update:

Het duurt nog even voordat Katja Schuurman gaat trouwen met Freek van Noortwijk, maar het is dan geen verrassing meer in welke jurk ze haar geliefde het ja-woord geeft!

Dansen

Niemand minder dan Katja Schuurman doet deze maand mee aan het TLC-programma Say Yes to the Dress Benelux. Komend voorjaar stapt zij in het huwelijksbootje met Masterchef Nederland-jurylid Freek van Noortwijk en de bevallige brunette stelde dan ook hoge eisen aan haar trouwjurk. Zo zocht ze een jurk waarin ze ‘de hele avond kan dansen’. Ook is rekening gehouden met de voorkeuren van de bruidegom. "Freek houdt heel erg van een decolleté", aldus Katja

Sexy

Gelukkig was er genoeg keus. “Ik heb dingen gezien waarvan ik niet wist dat ze bestonden!", zei Katja in RTL Boulevard over haar zoektocht met hulp van Fred van Leer. Voor de stylist was de samenwerking met Katja een droom die uitkwam. “Als je de mannen van onze generatie vraagt wie de meest sexy vrouw van Nederland is, zeggen ze Katja. Toen ze 'ja' zei tegen het programma, was ik dan ook heel blij”, aldus van Leer.

Hysterisch

Welke jurk het geworden is, moet tot eind van de maand nog geheim blijven. Wel laat Katja los dat het een ‘prachtig’ exemplaar is. "Ik kan niet wachten om de jurk te dragen." Volgens Fred van Leer heeft Katja, met hulp van een vriendin, haar moeder en zus (en ceremoniemeester) Birgit, een ‘hysterische’ jurk uitgekozen. "Het is een jurk geworden die eigenlijk alleen Katja kan dragen!"

Katja’s zoektocht naar dé jurk is op dinsdag 28 augustus te zien in Say Yes To The Dress Benelux bij TLC.

Lees verder