Katja Schuurman brengt een hoop drama naar RTL

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman brengt een hoop drama naar RTL

Katja Schuurman brengt een hoop drama naar RTL

|
|

Laatste update:

Ruim twee maanden geleden werd bekendgemaakt dat presentatrice en actrice Katja Schuurman de overstap van KRO-NCRV naar RTL zal maken. En hoewel ze officieel pas 1 september in dienst is van de zender, heeft ze al grootse plannen!

Pilots

Bij de publieke omroep presenteerde Katja onder meer het programma Van A naar B en Memories, maar bij RTL wordt haar werk waarschijnlijk wat spannender. In gesprek met het AD vertelt ze dat ze veel drama mag gaan maken bij de zender: "Ik weet nog niet precies wat, maar ik vind dat vooruitzicht heel leuk. Ik kan nog geen titels noemen, die ken ik nog niet, maar we hebben een aantal pilots opgenomen." Na Katja's rol in KRO-NCRV dramaserie Vlucht HS13 kan een toename in soortgelijke rollen voor Katja niet snel genoeg beginnen: "Het was de bedoeling dat ik bij KRO-NCRV meer drama kon doen, maar er waren veel wisselingen van de wacht en dat kwam niet van de grond. Ik denk en hoop dat bij RTL de besluitvorming sneller gaat." 

Naast acteren gaat Katja ook nieuwe programma's presenteren. "Veel programma's komen voort uit mijn interesses, één daarvan is het eeuwige leven. Daar ligt een format voor, ik denk wel dat dat doorgaat. En ik ga zeker iets doen rond reizen", vertelt Schuurman. De komende weken geniet Katja nog even van haar vakantie, waarna ze met ex-man Thijs Römer het podium van het Delamar betreedt. Daarna start ze bij RTL en wij zijn erg benieuwd waar Katja allemaal mee op de proppen komt!

Katja Schuurman brengt een hoop drama naar RTL

Lees verder