katja schuurman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
katja schuurman

Katja Schuurman over nieuwe liefde: 'Na maanden janken weer vlinders!'

|
|

Laatste update:

Katja Schuurman is nog amper gescheiden van haar ex-man Freek van Noortwijk, maar heeft naar eigen zeggen alweer een nieuwe "hele speciale man in haar leven." Dat vertelt ze vandaag op de rode loper van de première van Costa!! aan De Telegraaf. 

Katja: 'Een heel speciaal iemand!' 

Katja werd vandaag op de rode loper ondervraagd door een journalist van De Telegraaf, over foto's waarop ze met een man is gespot. Daarop reageert ze met: "Ik heb wel een heel leuk iemand ontmoet. Nou ja, er is wel een man in mijn leven. Ja, leuk he?" 

"Het is een heel speciaal iemand", hintte Katja verder. 

'Past bij de zomervibe!' 

Later vanavond vertelde Katja ook nog aan Shownieuws: "Leuk hè, na maanden janken een beetje zo vlinders, dat is toch veel leuker? Dat past ook helemaal bij de zomervibe.’’ 

Freek van Noortwijk: 'Een betere relatie' 

Eind vorig jaar kwam naar buiten dat Katja en haar jongere lover - topkok Freek van Noortwijk - uit elkaar zijn gegaan. Freek liet toen weten dat hij samen met Katja goed wil blijven zorgen voor hun dochter Coco Loulou“Ik weet dat wij in een andere hoedanigheid, als die van liefdevolle ouders, een betere relatie zullen hebben." 

Beruchte fotoshoot voor Van Bommel

De afgelopen weken lag Katja nog onder vuur vanwege een politiek incorrecte fotoshoot voor Floris van Bommel waarbij ze met luxe schoenen naast een paar kinderen zonder schoenen poseerde. Gisteravond vertelde ze bij Jinek dat je het "al snel verkeerd doet in deze tijd."  

De film: Costa!!

Costa! was in 2001 een enorm succes! Geen wonder dat er al snel een tv-serie volgde. Sinds vandaag is de remake uit, mét opnieuw Katja Schuurman. Zin om de serie nog eens terug te zien? Je vindt alle seizoenen nu op Netflix.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder