katja schuurman en Daan Schuurmans in Costa

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
katja schuurman en Daan Schuurmans in Costa

Jeugdsentiment: Alle seizoenen Costa nu op Netflix

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Costa, wie is er niet mee groot geworden? In deze komische dramaserie van Nederlandse bodem volgen we het wel en wee van een aantal proppers in Salou. Aan zon, zee en seks geen gebrek in de Spaanse badplaats. Maar is er ook ruimte voor romantiek, liefde en geluk? Sinds vandaag kunnen we de avonturen van Janet, Rens en Björn opnieuw beleven. Netflix is namelijk zo vriendelijk geweest om alle vier seizoenen van Costa online te zetten!

Bridget en Katja

Costa is het vervolg op de gelijknamige bioscoopfilm van romcom-regisseur Johan Nijenhuis uit 2001. Een groot deel van de cast zien we dan ook terug in de televisieserie, zoals Katja Schuurman, John Wijdenbosch, Georgina Verbaan en Daan Schuurmans. Ook bekende gezichten als Froukje de Both, Sylvie Meis en zelfs Bridget Maasland komen even buurten.

Starlets

En herkennen we daar Undercover-acteurs Anna Drijver en Elise Schaap in hun piepjonge jaren? Een kleine vijftien jaar later is het natuurlijk smullen om al deze soapies, starlets en sterren in wording te zien schitteren (of wankelen) in misschien wel hun eerste rol. Kortom, je hoeft vandaag de deur niet uit om Bekende Nederlanders te spotten!

Lees verder