‘Karen Gillan vervangt Johnny Depp in nieuwe Pirates-film’

Karen Gillan als Nebula in Avengers: Infinity War

Volgens een nieuw, lekker sappig gerucht gooit Disney het over een héle andere boeg met de aankomende Pirates of the Caribbean-reboot. Moet Johnny Depps Jack Sparrow plaatsmaken voor een nieuwe vrouwelijke hoofdrolspeler?

Daar lijkt het volgens nieuwssite The Disinsider wél op. Het platform slingert een juicy gerucht de wereld in: Disney toont interesse in MCU-ster Karen Gillan (Nebula), ook bekend van de twee nieuwste Jumanji-films, voor de hoofdrol in de Pirates-reboot (geschreven door de man achter Chernobyl).

Karen in Pirates

The Disinsder denkt ook al te weten wie Karen eventueel mag gaan spelen, als ze daadwerkelijk in gesprek gaat met Disney. "There could be a possibility that the film will look to be centered on Redd, the popular female pirate featured in the Disney Parks attraction and is a meet-and-greet character." Disney noch Karen heeft gereageerd op de geruchten dus het blijft allemaal nog redelijk vaag.

Dit is Redd in Disneyland:

Zac Efron

Dat Johnny Depp echt niet terugkeert, lijkt wél zo goed als zeker, ook al is daar het laatste nog niet over gezegd. En de geruchten? Die blijven maar komen. Zo is Karen echt niet de eerste die in verband wordt gebracht met het nieuwe Pirates-deel. Ook Zac Efron ging al eens door de geruchtenmolen: gaat hij een jonge versie van Jack Sparrow spelen?