Glow seizoen 3: de gorgeous ladies of wrestling gaan naar Las Vegas!

Veronica Superguide logo
Glow seizoen 3: de gorgeous ladies of wrestling gaan naar Las Vegas!

Kapow! GLOW seizoen 3 heeft een releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Glimmende unitard aan en gáán! Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen GLOW bekendgemaakt!

GLOW vertelt het verhaal van verlopen actrices en stuntvrouwen, die van ellende maar gaan showworstelen om geld te verdienen én erkenning te krijgen voor hun werk. Hun succes, verdriet en drama vormen de basis van GLOW; één van onze favoriete series.

Het nieuwe seizoen laat niet zo lang meer op zich wachten: op 9 augustus is het zo ver! In het derde seizoen verhuist het vrouwenworstelcircus naar het snelle geld en de neonlichten van Las Vegas! Succes ligt op de loer, maar de omgeving wordt ook steeds linker en de zakenpartners steeds meer louche figuren.

Volgens hoofdrolspeler Alison Brie gaan de dames in Las Vegas nóg een stukje verder qua uitdagende kledij en visueel spektakel. GLOW gebruikt deze elementen regelmatig om de kijkers op het verkeerde been te zetten, en zoals het hoort gaat het in Vegas helemaal over the top.

Glorious Ladies Of Wrestling

Over het verhaal van het derde seizoen GLOW is nog niet zoveel bekend. Als we kijken naar de geschiedenis van de échte Glorious Ladies Of Wrestling, dan belooft het derde seizoen niet veel goeds… De dames van GLOW kapten al vrij snel, omdat hun show meer een platte comedy-act werd…

De Netflix-serie neemt nogal wat vrijheden met de originele GLOW, dus laten we hopen dat ze nog even vooruit kunnen!

Lees verder